Autobanden

Bandenspecialist en partner voor onderhoud en APK

Wij zijn een BOVAG autobedrijf sinds 1982 waar u terecht kunt voor apk, banden, onderhoud en reparatie aan uw auto. Voor advies, apk en kleine reparatie’s kunt u altijd langs komen. Moet de auto langer blijven dan kunt u een afspraak maken en indien gewenst hebben wij gratis een leenauto of fiets. Kunt u uw auto niet brengen of halen dan regelen wij dat voor u. Wij streven naar 100% klant tevredenheid en service.

Autobanden

Wij hanteren altijd lage prijzen. Prijzen zijn inclusief btw, monteren, balanceren, ventiel en verwijderingsbijdrage.

Banden zijn een van de belangrijkste onderdelen van een auto. Zeker bij natte weersomstandigheden. Dit wordt vaak onderschat. De profieldiepte van een band is ongeveer 8,5 mm. Onder de 3 mm is de waterafvoer van een band nihil geworden. Vervang daarom uw banden op tijd voor uw eigen veiligheid en van uw medeweggebruikers. Controleer regelmatig uw bandenspanning voor een lager benzineverbruik en langere levensduur van uw banden.

Er zijn zoveel verschillende merken en typen banden dat het niet makkelijk is om een goede keus te maken. Wij helpen u om de juiste keus te maken want met een goed advies bent u het beste uit. Vrijwel alle merken en maten zijn leverbaar.  Zomerbanden, winterbanden, caravanbanden, camperbanden, aanhangwagen-banden.

Autobanden bij Van Zelst en Zoon

  • Prijzen zijn inclusief btw, montage, balanceren, ventiel en verwijderingsbijdrage
  • 12 maanden fabrieksgarantie
  • Alle merken leverbaar
  • Voor informatie en actuele prijzen kunt u bellen 071 4014299 of mailen via ons formulier